zondag 15 juli 2012

dubbele shawls ......en hoesjes

Ik heb hard gewerkt de afgelopen weken , 's avonds ook steeds van alles en nog wat administratie/planning van cursussen of gewoon  met de voeten op de bank en een breiwerk in de hand omdat ik gewoon moe ben . Moe van hard werken 6/7 dagen per week de afgelopen jaren .

Maar overdag kan ik gelukkig mijn ei kwijt in mijn winkel en ondanks dat de schoolvakantie is begonnen afgelopen week zit de loop er al aardig in . Dat is fijn want ik had gedacht dat er bijna niemand meer zou komen in de vakantie maar het tegendeel is waar . Gelukkig !!
Mijn klanten zijn niet persé mensen die nu op vakantie gaan . Dat is wel fijn dat ik diverse groepen tot mijn klanten kan rekenen .
Het weer is voor mij ook wel gunstig denk ik ....... persoonlijk hou ik wel van een zonnetje maar vind het zakelijk niet echt erg dat hij nu niet schijnt . Zo blijf ik lekker bezig in mijn winkel .


                    
Ik bekijk het maar van de positieve kant ..........  het slechte weer hééft bij mij tenminste nog een positieve kant .


Ik heb weer 2 dubbele gaten shawls gemaakt de eerste in een kleur die ik zelf heel mooi vind turquoise met groen en de tweede is ook mooi uitgepakt ,rose met wit .
Ik had er nog maar eentje in de winkel hangen daarom was het weer tijd om 2 nieuwe te maken .
Waar ik ook mee verder ben gegaan is met de iPad hoesjes . 
Het is een maat die wel redelijk snel te maken is . Dat is leuk . Ik maak allerlei verschillende tekens en plaatjes op de flap   
Woensdag sta ik in Hoorn op de Weversmarkt (dan is de winkel dicht ) dan heb ik weer een leuk nieuw item om mee te nemen . 


Ik neem ook mijn zelfgeverfde garens mee natuurlijk . Die had ik vorig jaar daar ook nog niet bij me . Als het even droog is hangt dat buiten , ik heb weer aardig wat geverfd de afgelopen weken .  

2 opmerkingen:

  1. Fijn te horen dat je winkeltje goed gaat. En die shawls zijn heel mooi. Mijn voorkeur gaat naar de blauwe.

    Groetjes,
    Jeanine

    BeantwoordenVerwijderen