zaterdag 1 oktober 2011

Handwerken zonder Grenzen

Ik sloeg gisteren niets vermoedend de laatste Handwerken zonder Grenzen open en toen zag ik ineens een heel artikel over Aalten . De Farm & Country fair, daar heb ik voor de tweede keer aan deel genomen met veel plezier ! Ik wist dat er foto's van mijn kraam waren genomen maar als je dan ook daadwerkelijk je bloemen ineens in het blad ziet staan is dat wel erg leuk !!

Dit is een foto die ik vandaag van mijn kraam in de Expohal in Rijswijk genomen heb . Leuke beurs , als je morgen de hitte wilt ontvluchten kom dan rustig langs .

hihi

Het viel vandaag eigenlijk nog best mee er liepen best veel bezoekers ! Gelukkig !!

vrijdag 30 september 2011

Haarspelden met roosjes van vilt

Een poosje gelden had ik al wat haarspelden gemaakt met zulk soort roosjes . Als ik weer wat nieuws verzin dan moet ik natuurlijk altijd even kijken of ik niet de enige ben die het leuk vind .
Ik naai deze roosjes met blaadjes vast op zo'n metalen haarclip.
Ik bekleed de haarclip ook met vilt .
Maar gelukkig dat was niet zo , ze waren al snel uitverkocht dus afgelopen zaterdag heb ik me aan mijn tafel geïnstalleerd en heb ik een groot deel van de dag haarspelden gemaakt . 
Een heel kartonnetje vol   .

 Staat leuk toch ,al die spelden zo op een kartonnetje .
Ik heb weer even een voorraadje. Ik ben benieuwd hoe snel ze dit weekend weer gaan op de beurs in Rijswijk waar ik sta .  

                                          Het zijn weer mooie heldere kleuren ,daar hou ik van .

donderdag 29 september 2011

hoofddeksels van vilt

Ik heb een nieuw hoofddeksel ontwikkeld . Het leuke is ze vallen goed in de smaak . Ik vilt de merinowol samen met zijde of met een sjaal katoen /viscose of synthetisch dat heeft een erg leuk effect . Ik vilt een lap van zo'n 25 cm breed en 1meter lang ,aan beide uiteinden vilt ik een sliert.
Je doet het hoofddeksel op zoals je een wikkelrok aan doet . Hij past dus altijd want je bepaald zelf de grootte van de band . Als je slierten om je hoofd hebt geslagen en ze hebt vast geknoopt dan kun je het hoofddeksel af doen en hem op verschillende manieren vouwen en omslaan .


 De hoofdbanden worden ook weer allemaal anders dat is ook weer leuk . Er zijn natuurlijk ook weer eindeloos veel mogelijkheden om sjaals en zijde te combineren met allelei kleuren wol .

Daar ben ik weer

AtelierKleurrijkVilt weer terug in blogland .
Een andere host want van web-log .nl kreeg ik een sik . Ik geloof dat die nu 2mnd uit de lucht is en ik  krijg niet het idee dat daar al schot in zit . Het is nu bijna 1 oktober en ik ben het zat ,lang genoeg gewacht . 1001 redenen waarom het toch nog een dagje langer gaat duren en zo gaat het al 2 maanden .......genoeg aan het lijntje gehouden .
Ik heb weer heel veel nieuwe artikelen gemaakt de afgelopen tijd en dat ga ik hier showen .