zaterdag 19 november 2011

decor gevilt


Van de zomer werd ik gebeld met de vraag of ik het leuk vond om mee te werken aan een decor wat gebruikt zou worden bij een voorstelling van een poppentheater .
Erg leuk natuurlijk ,dat hoef je geen tweede keer te vragen ! 
Wel spannend ik had nog nooit zoiets gedaan , ik ging maar gewoon beginnen had wat foto's van internet egehaald om precies te zien hoe bepaalde bloemen en planten er in detail uitzien . Ik ben wel bloembindster maar de tijd dat ik dagelijks stapels bloemen door mijn handen liet gaan ligt ver achter me en als je dan iets moet maken van vilt is het toch ineens heel anders . 

Nadat ik de eerste opdracht voltooid had kreeg ik direct nog een tweede opdracht om nog een deel van vilt te maken . Helemaal leuk natuurlijk .
De rest van de zomer en de herfst werd er druk gerepeteerd en werd de rest van het decor gemaakt . Ik dacht er nog dikwijls aan want ik was natuurlijk erg nieuwsgierig hoe het uiteindelijk allemaal in elkaar zou passen .  


Vandaag was de premiere van het stuk Duimelijntje van poppentheater Koela .
Het was echt ontzettend leuk . Het is een erg leuk stuk ,Christina de poppenspeelster is echt ontzettend goed . Een aanrader om heen te gaan . 
Er zit vaart in het stuk,leuk hoe er steeds van decor veranderd wordt en er wordt goed gespeeld last but not least .
Het totaalplaatje was heel erg leuk !! 
Erg leuk om mijn viltwerk op zo'n manier terug te zien .