dinsdag 18 oktober 2011

weer nieuwe hoofddeksels ...........

Ik ben gisteren en vandaag weer druk aan het vilten geweest .
Heerlijk !!
Nadat ik vorige week voornamelijk mijn atelier/winkel heb schoongemaakt en heringericht en aansluitend een weekend in Noord Holland heb doorgebracht met breivriendinnen was ik weer uitgerust en vol goede moed om weer verder te gaan .
Het is dan heerlijk om in een opgeruimd ateier te kunnen starten .


Met hoofdbanden dan maar weer . Dat was echt hard nodig want ik had er nog maar een stuk of 4 niet echt veel . Ik vind het fijn om weer wat voorraad te hebben zodat de klanten die langs komen weer wat keus hebben . Dit weekend geen markt maar het laatste weekend van oktober sta ik weer in de Expohal in Rijswijk . Dan is het weer leuk om voldoende voorraad te hebben aan bijzondere kledingstukken .


Ik vind het echt heel leuk om deze hoofdbanden te maken .
Het is geen straf om hier weer me te beginnen .
De groen/blauwe zijde komt uit Turkije die is daar met de hand geverfd . Het was echt spannend om die te gaan gebruiken omdat ik niet precies weet welke zijde dit is,maar het is goed gelukt wat mij betreft de kleur is prachtig en de samenwerking met de wol is ook naar mijn zin .  


Het werken met sjaaltjes is ook nog steeds verrassend omdat de voorstelling op het sjaaltje zo mooi uitkomt als het gevilt is .
Ik ben weer blij ik heb weer heerlijk gevilt en de voorraad is weer aangevuld !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten